Agüero: ”Jag vill stanna och vinna med Manchester City”

Argentinaren dementerar Real Madrid-uppgifterna

Ni kan andas ut, Manchester City-fansen. Sergio Agüero har nyligen kommenterat uppgifterna som knöt honom till Real Madrid. Och enligt stjärnan själv så finns det ingen anledning i världen till att lämna Etihad Stadium.

Sergio Agüero har den gångna säsongen visserligen inte lyckats med bedriften att spela Manchester City till varken en ny ligatitel, eller för den delen förbi åttondelsfinal i Champions League. Men däremot blev det 26 fullträffar i Premier League för argentinaren som därmed också vann skytteligatiteln säsongen 2014/2015.

Läs artikeln: Topp 5: Målfarligaste vänsterfötterna i Premier League

Spelaren som i dagsläget befinner sig i Chile för spel med Argentina i Copa América, har under juni månad länkats bort från Premier League-klubben. Den klubb som kopplats främst ihop med honom är den spanska storklubben Real Madrid, som enligt flera medier sett argentinaren som nästa Galactico-värvning.

”Jag kan inte stoppa rykten”

Den där Galactico-värvningen av Sergio Agüero ser dessvärre för Los Blancos del ut att förbli just bara en dröm. Anfallaren själv förklarar nämligen för Daily Mirror att det inte finns någon anledning till att lämna en klubb där han redan kan uppnå allt.
— Den enda anledningen till att en spelare ska lämna en klubb är för att uppnå saker, och jag kan redan uppnå allt jag vill i City. Jag kan inte stoppa rykten. Jag kan inte förhindra att personer skriver saker. Men det jag kan göra är att upprepa det jag precis har sagt, och det är att jag är väldigt lycklig i Manchester City, säger anfallaren enligt den brittiska tabloiden Daily Mirror.
— Jag har haft framgångar över de senaste fyra säsongerna där och jag hungrar efter mycket mer. Givetvis är Premier League en stor prioritet och vi vill återerövra den, men det är en stor dröm att vinna Champions League i City också.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply