bet365

Zlatan: ”Jag ska njuta av varje sekund”

Zlatan Ibrahimovic ser fram emot kvällens möte med Malmö FF

Ikväll, tisdagen den 15:e september, möts Paris Saint-Germain och Malmö FF, ett möte som betyder väldigt mycket för Zlatan Ibrahimovic. Det förklarar han i en intervju med PSG:s officiella hemsida.

När Paris Saint-Germain möter Malmö FF knyts hela Zlatan Ibrahimovic karriär ihop då han som hyllad superstjärna i världen möter sin gamla klubb Malmö FF, klubben där han slog igenom. Matchen har också en oerhört stort mediafölje och hela världen vill se hur den historiska matchen spelar ut.

Självklart hamnar den största delen av kvällens fokus på Zlatan och hur hans syn på den fantastiska sagan som är hans karriär har sett ut samt hur han känner inför mötet mot hans gamla klubb. Till Paris Saint-Germains officiella hemsida förklarar han det med egna ord.
– Det här är mer än en dröm. För mig är det ödet. Förra året hoppades jag att vi skulle lottas mot Malmö, men det blev inte så. Istället hände det nu. Min karriär har varit full av ögonblick som detta, till exempel mötte jag Ajax, laget jag just lämnat, när jag gick in i Champions League med Juventus. Men att få möta min första klubb är helt fantastiskt. Jag kommer att njuta varje sekund av de matcherna. Samtidigt är jag en Paris Saint-Germain-spelare nu och kommer att göra allt för att vinna, säger han till PSG.fr.

Sveriges bästa målskytt genom tiderna och kanske den största idrottsstjärnan vi någonsin haft passar också på att hylla Malmö och Malmö FF.
– Jag är inte bara glad för klubbens skull, utan för hela Malmö. Jag föddes där, mina vänner finns där. Och jag tror att folket i Malmö är stolta över mig också. De har gett mig så mycket stöd, energi, motivation, adrenalin. Tack vare dem har jag blivit den jag är idag. Malmö kommer alltid att vara mitt hem och jag glömmer aldrig var jag kommer ifrån eller vart jag är på väg. Jag kommer alltid att representera staden.

Matchen äger rum 20:45 på Parc des Princes och visas på TV3.

Läs mer om Champions League 2015/2016

Så startar Malmö FF mot PSG

Manchester City får klara sig utan David Silva

Malmö FFs Champions League matcher på TV, tider? Se här!

LISTA: Åtta återträffar i säsongens Champions League

LISTA: TIO yngsta spelarna i Champions League

Champions League spelschema 2015/2016

Prispengar Champions League 2015/2016

LISTA: Tio bästa lagen i Champions League

Stor genomgång: Så går det för ditt lag i Champions League

LISTA: Så stor chans har ditt lag på Champions League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply