Uppgifter: Kroaten närmar sig en flytt till Inter

bet365

Wolfsburg ska ha accepterat ett bud på Ivan Perisic

Inter har rustat upp ordentligt inför sin klättring mot den italienska toppen. Det har redan anslutit ett antal namnkunniga spelare och nu ska Inter vara nära ytterligare en spännande värvning, den här gången från Wolfsburg.

Inter har de senaste åren haft det tufft att konkurrera i den yttersta toppen i Serie A. Inför den kommande säsongen har man värvat flertalet spelare i syfte för att nu återigen kunna utmana storlagen Napoli, Roma och Juventus. Miranda, Martin Montoya och Stevan Jovetic är tre spelare från storklubbar runt om i Europa som anslutit till Inter och det tyder på en rejäl satsning i den blåsvarta delen av Milano.

Nu ska, enligt italienska medier, Inter vara nära en klassvärvning från Wolfsburg.

Nått en överenskommelse med kroaten

Inter har under den senaste tiden kopplats ihop med Ivan Perisic från Bundesliga-laget Wolfsburg. Nu uppger Sky Sport Italia att Inter äntligen har nått en överenskommelse angående Perisic. Milano-klubben och kroaten ska sedan tidigare redan ha varit överens om ett kontrakt och nu så ska även Wolfsburg accepterat ett bud.

Budet sägs ligga på omkring 18 miljoner euro, motsvarande 170 miljoner kronor.

Men samtidigt skriver ansedda Gazzetta dello Sport att Inter måste få till en försäljning av ryktenas man, Xherdan Shaqiri, innan en övergång för Perisic kan slutföras.

Viktig spelare i landslaget

Ivan Perisic har hunnit att bli 26 år gammal och har under den senare delen av hans karriär utvecklats ordentligt. Mittfältaren har blivit en central gestalt i det kroatiska landslaget och har bland annat spelat i Borussia Dortmund mellan 2011 och 2013, innan flyttlasset bar av till Wolfsburg.

I den tyska motorstaden bildar Perisic, tillsammans med Kevin de Bruyne, ett ytterst farligt mittfält. Den kroatiske stjärnan spelade 35 matcher för Wolfsburg under den förra säsongen, alla tävlingar inkluderade, och gjorde sju mål och nio assist.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365