bet365

Officiellt: Backen förlänger med Juventus – som kan tappa anfallare till Arsenal

Den italienske landslagsbacken förlänger med Champions League-finalisten till 2020.

Juventus var snubblande nära på att vinna trippeln, då man vann Serie A och Coppa Italia, samt spelade final i Champions League där man förlorade mot Barcelona.

En utav nyckelspelarna i det lagbygget var mittbacken Leonardo Bonucci, som har vuxit och tagit rejäla kliv under de senaste säsongerna. Nu är han en central del i laget, och för det belönas han med ett nytt kontrakt som sträcker sig över de nästkommande fem åren. Det bekräftar Juventus på sitt officiella Twitter-konto.

– Det är starten på en ny era. Jag är här för att erbjuda mina år av erfarenhet för att hjälpa de som kommit till klubben, säger Bonucci enligt Juves officiella Twitterkonto.

– Vi har behållit en stark ryggrad. Det är grundläggande för oss att bygga vidare på i jakten på ytterligare framgångar, fortsätter mittbacken.

Kan tappa anfallare till Arsenal

Fernando Llorente har ryktats bort från klubben ett bra tag nu, och han har bland annat placerats i Real MadridManchester United och Liverpool.

Nu uppger Talksport att anfallaren ska vara intressant för Arsène Wenger, som ryktas vara på jakt efter en ny anfallare för att ersätta Olivier Giroud i startelvan, eller komplettera honom i truppen.

Den spanske anfallaren har en liknande spelstil med Giroud, då båda är välbyggda, bra i luftrummet och duktiga på att länka ihop spelet med sina lagkamrater.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply