Han kan ersätta Barca-stjärnan

Enligt flera brittiska och spanska tidningar är Manchester United mycket nära en värvning av Barcelonas yttermittfältare Pedro Rodriguez. Det uppges att han kommer att kosta engelsmännen 32.5 miljoner pund, och att en övergång kan slutföras under den kommande veckan.

Då behöver spanjorerna en ersättare för att behålla bredden i truppen. Då rapporterar Mundo Deportivo att Barcelona kan ersätta den spanske landslagsanfallaren med Nolito. Katalanernas tränare Luis Enrique har tidigare visat intresse för Nolito, som han tränade i Barcelona B, och en försäljning av Pedro kan innebära att Barça lämnar ett bud till Celta Vigo.

27-åringen har kontrakt med Celta Vigo till 2019 och en utköpsklausul på 18 miljoner euro, så det återstår att se om Barcelona måste betala hela den summan för att köpa loss spelaren. Även om han flyttar till Barça i sommar blir han spelklar först i januari på grund av  det transferförbud som storklubben fortfarande har.

Hoppas på att Pedro stannar

Barcelonas omvalde president Josep Maria Bartomeu hoppas dock att Pedro stannar i klubben, då spanjoren var med och skrev historia med klubben.

– Pedro förlängde nyligen. Ibland spelar han inte mycket, det är sant, men han är en del av den här klubbens historia. Han var en del av av den första trippeln och nu den andra, säger han till Barça TV.

Han hoppas även att Adriano, som jagas av Roma, stannar i laget.

– Adriano ger oss mycket, fortsätter presidenten.

Det ryktas om att den brasilianske ytterbacken kan lämna för strax över 10 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply