Anfallaren kan lämna Arsenal – som förbereder monsterbud på Benzema

bet365

The Gunners uppges vara redo att öppna plånboken rejält för att fylla den lediga tröjan med nummer 9, medan en annan anfallare kan lämna klubben. Enligt uppgifter är en italiensk klubbs president på väg till London för att slutföra en affär.

Även om Arsène Wenger försöker att dementera det verkar det inte vara någon hemlighet att Arsenal är ute efter en ny anfallare. Olivier Giroud har fått utstå mycket kritik i omgångar, och på sistone har han fått kängor från flera håll, till exempel från klubbens gamle skyttekungen Thierry Henry. Man menar att den franske landslagsmannen inte håller måttet om Arsenal vill vinna Premier League.

Det har ryktats om flera olika namn, till exempel Alexandre Lacazette från Lyon och Juventus spanjor Fernando Llorente. Ett annat namn som är ständigt återkommande är Karim BenzemaReal Madrid, vilket skulle vara ett nytt prestigeförvärv för Arsenal. Man har fått kritik för att inte värva klasspelare, men under de senaste somrarna har man värvat spelare som Mesut ÖzilAlexis Sanchez och nu Petr Cech.

Förbereder jättebud

Arsenal ska, enligt uppgifter, ha fått ett bud på Benzema nobbat på omkring 30 miljoner pund. Man har uppgetts vara redo att buda 35 miljoner pund för fransmannen, men nu har man istället bestämt sig för att inte snåla utan erbjuda 40.5 miljoner pund för 27-åringens tjänster, enligt spanska Fichajes.

Benzema har gjort 133 mål på 281 matcher sedan han kom till den spanska huvudstadsklubben 2009. Han har gjort 20 mål eller fler under samtliga säsonger i Real Madrid, utom sin första.

Kan tappa Campbell

Joel Campbell hade det väldigt svårt att få speltid under den första halvan av säsongen, och lånades i januari ut till Villarreal som delbetalning för Gabriel Paulista. Där imponerade han inte tillräckligt för att vara en del av Wengers planer inför den kommande säsongen.

Enligt Gazetta dello Sport ska Costa Ricas landslagsstjärna vara på väg till Palermo på ytterligare ett lån över den kommande säsongen. Enligt uppgifterna ska klubbens president Maurizio Zamparini vara på väg till London för att slutföra affären.

Även Real Sociedad ska ha velat ha 23-åringen, men man ser nu ut att ha förlorat den kampen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply