Uppgifter: Dybala närmar sig förlängning med Juventus

Uppgifter Dybala närmar sig förlängning med Juventus

Sägs vara så gott som överrens

Enligt uppgifter kommer Paulo Dybalas nya kontrakt med Juventus att presenteras inom de närmaste dagarna, ett kontrakt som sträcker sig till juni 2021 och inkluderar en högre årslön för den 23-årige argentinske mittfältaren.

Paulo Dybalas framtid har det spekulerats en del kring i media, men nu slår TMW ner dessa rykten då de rapporterar om att en förlängning med Juventus nu är mycket närstående för Dybalas del. Enligt mediets uppgifter kommer Dybala och klubben att göra förlängningen officiell efter klubbens Champions League-möte med Sevilla, som tar plats under tisdagskvällen. Det nya kontraktet sägs gälla till juni 2021 och kommer även att innehålla en högre årslön för argentinaren.

Dybala har under sommaren kopplats ihop med flertalet olika klubbar. FC Barcelona har länge varit på tapeten och rapporter har sagt om Neymar skulle lämna så ville Barcelona ersätta honom med Dybala, nu blev de istället så att Barcelona och Neymar kom överrens om att förlänga brasilianarens kontrakt. Även Barcelonas rivaler Real Madrid har självklart varit framme och försökt närma sig argentinaren med ett bud som dock nobbades. Därtill var även Bayern München på tal, någonting som aldrig utvecklades.

Dybala är en argentinsk anfallare, som dock besitter ett andra, italienskt pass, men representerar det argentinska landslaget. Hittills har det inte blivit många matcher för 23-åringen i den blåvitrandiga tröjan men än finns det gott om tid. Han började spela fotboll i Instituto i Argentina men flyttade till den italienska klubben Palermo 2012 och sedan till Juventus 2015, där han fick vara med och vinna Serie A, Coppa Italia och Supercoppa Italiana, allt under sin första säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply