Uppgifter: Steven Gerrard öppnar för återkomst i Liverpool

bet365
Uppgifter: Steven Gerrard öppnar för återkomst i Liverpool

Tackade nej till tränarjobb i MK Dons

Steven Gerrard avböjde en fortsättning i LA Galaxy och många har frågat sig om vart den 36-årige mittfältaren kommer hamna, och enligt uppgifter skall Gerrard nu ha avböjt erbjudandet om att ta över efter Karl Robinson i MK Dons och kan återvända till Liverpool.

Liverpool-legendaren Steven Gerrard har spelat hela sitt liv i klubben. Han växte upp i deras ungdomsakademi och har klättrat upp genom de olika nivåerna för att slutligen etablera sig i a-laget och har sedan tillbringat hela sin karriär där. Efter 690 matcher med klubben i alla turneringar och diverse vunna pokaler, likt Champions League, valde Gerrard 2015 att slutligen lämna Liverpool. Det var ett tufft beslut och inte enbart Liverpool-fans som sörjde att se den intelligente mittfältaren lämna Premier League. Gerrard gick till den amerikanska ligan, MLS, och LA Galaxy där han har spelat fram tills nu, och gjort det bra. Men med ett kontrakt som går ut i december 2016 valde mittfältaren att inte förlänga sitt kontrakt med klubben och nu ligger framtiden öppen för honom.

Enligt uppgifter från engelska The Mirror skall han ha överlagt att ta över efter Karl Robinson i League One-laget MK Dons, men beslutat sig för att inte ta jobbet. Detta kan öppna för alla Liverpoolsupportrar som hoppas på att mittfältaren kommer att återvända, då Jürgen Klopp har sagt att Gerrard är välkommen tillbaka och klubben sägs vara redo att inleda diskussioner med mittfältaren om ett möjligt samarbete.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365