Uppgifter: ”Dybala-möte för Juventus den här veckan”

Giuseppe Marotta uppges träffa Maurizio Zamparini för samtal

Den italienska tabloiden Tuttosport hävdar på onsdagen att ett möte mellan representanter från Juventus och Palermo kan inträffa innan fredag.

Jakten på Paulo Dybala fortsätter. Den argentinske supertalangen har slagit igenom rejält i Serie A-klubben Palermo den här säsongen och intresset har, som ett brev på posten, anlänt från alla håll och kanter. En av många storklubbar som visat ett intresse för den lovande argentinaren är Serie A:s regerande mästare Juventus.

Möte innan fredag

Nu kommer uppgifter från italienska tabloiden Tuttosport som talar för att ett möte ska ske mellan parterna redan den här veckan. Den Turin-baserade tidningen rapporterar nämligen att Palermos president Maurizio Zamparini och Juventus-direktören Giuseppe Marotta ska träffas mellan idag, onsdag, och fredag för att diskutera gällande spelaren.

Bianconeri har länkats ihop med den argentinske 21-åringen hela säsongen och säges sitta i förarsätet i jakten. Dessutom ska spelaren själv föredra en flytt till den Turin-baserade storklubben. Dock ska prislappen som Palermo satt på spelaren, värd hela 40 miljoner euro, vara ett stort ekonomiskt problem.

Vill sänka prislappen

Juventus förväntas nu försöka förhandla ner prislappen nämnvärt och Tuttosport nämner i sina uppgifter att direktören Giuseppe Marotta ska lägga fram följande förslag; 25 miljoner euro plus ytterligare fem miljoner euro i bonus. Dessutom kan antingen Edoardo Goldaniga eller Kingsley Coman inkluderas i affären.

Noterbart är att intresset i sig är väldigt stort för den argentinske anfallaren. Enligt uppgifter kommer Palermos president att flyga till London den här veckan för att träffa representanter från Premier League-klubben Arsenal. Därtill ska även storklubbarna Paris-Saint Germain, Roma och Inter vara intresserade av löftet, vilket kan resultera i ett budkrig mellan giganterna.

Femma i skytteligan

Den argentinske supertalangen står i dagsläget under kontrakt med Serie A-klubben Palermo till sommaren 2016. Han har den här säsongen hittills mäktat med 13 mål och tio framspelningar på sina 29 ligamatcher, vilket tar honom upp till en femte plats i Serie A:s skytteliga.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365