Mino Raiola: ”Zlatan skulle bryta mina ben”

Mino Raiola: "Zlatan skulle bryta mina ben"

Mino Raiola berättar om Zlatans ’hot’

Säger i en intervju med De Volkskrant att Zlatan Ibrahimovic mer eller mindre tvingade Raiola att få Paul Pogba till Manchester United.

Mino Raiola och Zlatan Ibrahimovic är kända för att säga vad de tycker och tänker, både till pressen och till folk i deras omgivning. De båda har en speciell relation till varandra, precis som Raiola har till samtliga av sina spelare och därför är han en av de största agentenerna.

Förutom Zlatan representerar Raiola bland annat spelare som Romelu LukakuMario Balotelli och Paul Pogba och i samband med sommarens transfersaga med den sistnämnde spelaren avslöjar nu Raiola vad Zlatan Ibrahimovic sa till honom när det mer eller mindre stod klart att Pogba skulle lämna Juventus.

– Den gångna sommaren sa Zlatan till mig, våga inte ta Pogba någon annan stans, annars kommer jag bryta dina ben, avslöjar Raiola i en intervju med De Volkskrant där han även fick kommentera Pogbas inledning efter återkomsten till Old Trafford.

– Jag vet, Paul har inte riktigt hittat sin position än i United, detta då Mourinho spelar honom som offensiv mittfältare. Jag vet inte om det är rätt lösning, men det är upp till tränaren att bestämma, avslutar han.

Läs mer om Zlatan Ibrahimovic

LISTA: Zlatan Ibrahimovic 10 bästa citat

Zlatan Ibrahimovics lön 2016-2017

Zlatans bilar – Ferrari Laferrari är Zlatans nya bil 2016

Zlatan vinner skytteligan odds – skytteligavinnare – skyttekung!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply