Leicester vill värva Morgan Schneiderlin från Manchester United

Leicester vill värva Morgan Schneiderlin från Manchester United

Schneiderlin kan lämna i vinter

Mittfältaren som ännu inte fått starta för Manchester United denna säsong i ligaspelet kan vara på väg att lämna för spel hos de regerande mästarna Leicester City.

Förra säsongen vann Leicester City den engelska högstaligan, något som ingen hade i tankarna när det hela drog igång i augusti månad. Nu har det gått drygt fyra månader sen man lyfte pokalen och N’Golo Kanté har lämnat laget för spel i Chelsea. Lagets såg ut att behålla sina nyckelspelare även denna säsong men nu kan man tappa nästa spelare, Danny Drinkwater, till Manchester United som är intresserade av spelaren. Drinkwater som inte har någon bestämt utköpsklausul i sitt kontrakt finns på Uniteds radar och nu vill Leicester värva Morgan Schneiderlin om The Red Devils skulle köpa loss Drinkwater.

Det är Sunday People som kommer med uppgifterna om att Schneiderlin, som inte startat någon ligamatch denna säsong, kan vara på väg att lämna för spel på King Power Stadium.

Morgan Schneiderlin kom till Manchester United sommaren 2015 då Old Trafford-klubben betalade en summa på 35 miljoner euro för spelaren som skrev på ett kontrakt till sommaren 2019.

Hur mycket United begär för en affär med Schneiderlin är fortfarande oklart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply