bet365

Maxi Allegri om framtiden i Barcelona eller Arsenal

Juventus-tränaren Maxi Allegri om möjligheterna att lämna till sommaren

Det ryktas både från italienskt, spanskt och engelskt håll om Maxi Allgris framtid just nu. Enligt flera källor är han en av de hetaste namnen att ersätta Arsene Wenger i Arsenal till sommaren. Samtidigt ses han nu som en möjlig ersättare till Luis Enrique i Barcelona.

Det dröjer några månader till innan sommarens transferfönster, men det innebär inte att ryktena inte existerar, snarare tvärtom. Det ryktats flitigt om var de olika spelarna kommer att hamna, men även en hel del tränaren har hamnat i skottlinjen för ryktena.

Bland annat sägs det att Arsene Wenger kommer att tvingas lämna Arsenal till sommaren, det efter att ha tillbringat över 20 år i London-klubben.

Maxi Allegri kan ersätta

Samtidigt blev det under torsdagen klart att Barcelonas tränare Luis Enrique kommer att lämna den katalanska storklubben efter säsongen, vilket innebär att La Liga-jätten nu måste leta efter en ersättare.

Frågan är vem som kommer att tas in istället, och faktum är att ett namn återkommer när det gäller båda klubbarna. Maxi Allegri, som för tillfället är på väg mot Turin-klubbens sjätte raka ligaguld i Italien, sägs vara den som tar över Wenger i Arsenal.

Samtidigt kopplas den förre Milan-tränaren nu ihop med Barcelona. Allegris senaste uttalanden till den italienska tidningen Gazzetta dello Sport gör det även mer troligt att han lämnar Juve till sommaren.

– Vid ett lägligt tillfälle ska jag sätta mig ner och prata med klubben (Juventus). Därefter får vi se om jag stannar eller vad som händer, säger Maxi Allegri till Gazzetta.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply