Maxi Allegri om Arsenal-ryktena: ”Förnekar inget”

Juventus-tränaren om flyttryktena till Arsenal – vägrar förneka något

Maxi Allegri, tränare för Serie A-klubben Juventus, ryktas vara på väg bort från den italienska storklubben. Enligt både engelsk och italiensk media är han nu på väg till Arsenal för att ersätta Arsene Wenger efter över 20 år.

I över två decennium har Arsene Wenger varit tränare för London-klubben Arsenal. Under de framför allt första tio åren skördade han många stora framgångar med båda inhemska titlar men även finaler i Champions League. Den sista hälften av hans nuvarande karriär är dock inte lika charmerande, och fransmannens framtid i klubben har blivit ifrågasatt på allvar.

Maxi Allegri har tidigare ryktats ihop med den engelska toppklubben, och nu återupptas spekulationerna om att den 49-årige italienaren ska vara nära att ta över Arsenal redan till sommaren.

”Kan inte säga nej eller ja”

Nu svarar Allegri på ryktena för första gången.

– Jag har ett och ett halv år kvar med Juventus, om saker och ting går bra här finns det ingen anledning att flytta på sig, säger Juventus-tränaren, och fortsätter.

– Men jag kan samtidigt inte förneka eller kommentera några specifika rykten. Det har jag aldrig gjort och kommer aldrig att göra.

Enligt italiensk media kommer den nuvarande Juve-tränaren att tvingas gå ner i lön aningen om han ansluter sig till Arsenal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply