Mario Götze nobbar Liverpool för Borussia Dortmund?

Mario Götze nobbar Liverpool för Borussia Dortmund?

Borussia Dortmund köper tillbaka Mario Götze?

I början av juli lämnade Mario Götze Signal Iduna park och Borussia Dortmund, nu kan mittfältaren vara på väg att återvända till klubben efter tre misslyckade säsonger i Bayern München.

den 1 juli 2013 genomfördes en flytt som gjorde att många fotbollsfans välden över höjde på ögonbrynen. Mario Götze valde då att lämna Borussia Dortmund för att istället skriva kontrakt med den största rivalen, Bayern München. Playmakern skrev då på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2017 i ihop om att bli en viktig spelare på Allianz Arena, men så blev inte fallet.

Mario Götze har denna säsong endast gjort åtta matcher i Bundesliga och det mesta tyder på att 23-åringen kommer att lämna klubben i sommar. Götze har endast ett år kvar på kontraktet samtidigt som hans nuvarande klubb inte verkar vara speciellt intresserade av att förlänga kontraktet.

Då dörren står öppen för spelaren att flytta skriver den tyska tidningen Die Welt att spelaren överväger att återvända till Borussia Dortmund. När spelaren köptes av Bayern betalade man en summa på 37 miljoner euro men med endast ett år kvar på kontraktet kommer Dortmund med största sannolikhet inte krävs lika mycket som man betalade.
Tidigare har det även pratats om att Mario Götze är nära Liverpool samtidigt som även Juventus förhandlar om spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply