Juventus förhandlar om Mario Götze

bet365
Juventus förhandlar om Mario Götze

Bayern München kan sälja Mario Götze till Juventus

Juventus är övertygade om man kommer att värva en världsmittfältare till nästa säsong och enligt uppgifter ligger man i förhandlingar med Bayern München om Mario Götze.

I sommar kommer Mario Götze endast ha ett år kvar på kontraktet, detta samtidigt som Bayern München inte sägs ha något intresse i att förlänga med spelaren som tidigare representerat Borussia Dortmund. Nu kommer uppgifter om att spelaren kan vara på väg att lämna för spel i Juventus nästa säsong, detta samtidigt som de båda klubbarna sägs ligga i förhandlingar om en övergång för spelaren som inte lyckats övertyga Pep Guardiola sen ankomsten till Allianz Arena sommaren 2013.

Trots att klubbarna ligger i förhandlingar med varandra är det inte säkert att en affär blir av. Det sägs nämligen att Carlo Ancelotti inte ska ha gett sin åsikt om spelarens framtid och att den tyska storklubben inte kommer att göra något till nästa säsong utan att den före detta Real Madrid-tränaren sagt sitt.

Förutom Juventus sägs även Liverpool ha blickarna på spelaren.

Den 23-årige mittfältaren som även spelar i det tyska landslaget har kontrakt med Bayern till och med sommaren 2017 och har en lön på 7,25 miljoner euro per säsong.

Juventus åker till Tyskland för att spela sin returmatch mot Bayern München i Champions Leagues åttondelsfinal

Nästa vecka, onsdag den 16 mars, spelar Juventus sin returmatch mot Bayern München i Champions Leagues åttondelsfinal. Matchen sänds kl. 20:45 och visas på Viasat Fotboll och via live stream på Viaplay. Se spelschema, TV-tider och vilka kanaler som visar alla returmatcher i CL-åttondelsfinaler för startelvorna och ytterligare info om CL-matchen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply