Mats Hummels på väg att förlänga med Borussia Dortmund

Mats Hummels på väg att förlänga med Borussia Dortmund

Borussia Dortmund förhandlar med Mats Hummels om kontraktsförlängning

Enligt den tyska tidningen Bild kommer Mats Hummels som jagas av Manchester United att skriva ett nytt kontrakt med sin nuvarande klubb Borussia Dortmund.

Mittbacken Mats Hummels har spelat i Borussia Dortmund sen han kom till klubben 2008. Det hela började med en inlåning på en säsong från Bayern München men 2009 valde den gulsvarta klubben att köpa loss Hummels, detta för en summa på drygt 4 miljoner euro. Därefter har många storklubbar i Europa dragit i 27-åringen. På listan över intresserade klubbar finns främst Manchester United men även Liverpool som numera tränas av Jürgen Klopp.

På onsdagseftermiddagen kommer den tyska tidningen Bild med uppgifter om att Borussia Dortmund har inlett förhandlingar med försvararen för att förlänga det nuvarande kontraktet som sträcker sig till och med sommaren 2017. Det är fortfarande oklart hur långt det nya kontraktserbjudandet sträcker sig men det ämne som det pratas om mest är att spelaren ska få en högre lön efter att ha nobbat erbjudande från bland annat La Liga och Premier League.

 

 

Spelaren har haft en startplats i Borussia Dortmunds elva de senaste säsongerna och det mesta tyder på att 27-åringen kommer att stanna på Signal Iduna Park ytterligare ett par år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply