bet365

Edinson Cavanis agent bekräftar möjlig flytt till Juventus

Edinson Cavanis agent bekräftar möjlig flytt till Juventus

Juventus värvar Edinson Cavani i sommar?

Enligt Edinson Cavanis agent Fernando Guglielmone kan Edinson Cavani komma att lämna den franska huvudstadsklubben för spel i Juventus nästa säsong.

Ryktena om att Edinson Cavani skulle vara på väg att lämna Paris Saint-Germain har satt fart på nytt. Detta efter att spelarens agent som säger till Tuttosport att en eventuell flytt inte har med Zlatan Ibrahimovics framtid i Paris att göra.

– Jag har hört många saker om relationen mellan min bror och Ibrahimovic, flera som inte stämmer. Edy har stor respekt, han har helt enkelt sagt att han hellre spelar som central anfallare, och hans framtid hänger inte på Ibras. Skulle en Champions League-seger ta honom bort från Paris? Det kan bli så, men det är inte säkert. Jag är absolut inte överraskad att europeiska toppklubbar är intresserade av min bror, säger Fernando Guglielmone till Tuttosport.

– Flytta till Turin? Allt är möjligt i fotboll… Juventus är en prestigefull klubb med stor historia och en fantastisk nutid. Om tre månader kan allt förändras. Edinson kan stanna i PSG, som har ett ambitiöst projekt, men han kan även skriva på för en annan klubb. Cavani tillsammans med Dybala? de skulle forma ett av de starkaste anfallsparen i Europa. Men just nu spelar min bror för PSG, fortsätter agenten.

Det är inte bara Juventus som jagar uruguayanen. Klubbar som Atlético MadridChelseaInter och Manchester United ska även vara intresserade av att köpa anfallaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply