bet365

Héctor Bellerín nobbar storklubbar som Barcelona och Chelsea

bet365
Héctor Bellerín nobbar storklubbar som Barcelona och Chelsea

Arsenals ytterback Héctor Bellerín stannar på Emirates Stadium

Héctor Bellerín lämnade Barcelona för spel i Arsenal redan under tonåren och nu vill den spanska storklubben ha tillbaka 21-åringen, något som inte är aktuellt för huvudpersonen.

Dani Alves har länge varit FC Barcelonas förstaval på högerbacksplatsen. Brasilianaren kom till klubben 2008 efter att ha spenderat sex säsonger i Sevilla och har ett kontrakt som sträcker sig till och med 30 juni 2017. Därefter är det oklart vad som kommer att hända med 32-åringen.

Enligt den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo sägs den spanska storklubben vilja ersätta Alves med Arsenals 21-åring Héctor Bellerín. Försvararen är fostrad i La Masia som är Barcelonas ungdomsakademi men flyttade redan som tonåring till London och är idag förankrad i startelvan.

Tidningen skriver även att klubbar som Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain och Bayern München ska vara ute efter spelaren som att kontrakt med den engelska huvudstadsklubben till sommaren 2019.

Nu säger han i en intervju med Goal.com att han inte har några tankar på att lämna Emirates Stadium.

– Jag lämnade Barça utan att titta bakåt. Jag fokuserade på London och Arsenal och jag är verkligen lycklig här. Jag skrev på ett nytt kontrakt förra året och det finns fortfarande mycket framför mig. Det är en klubb som formar ett fantastiskt lag, med spelare som Alexis Sanchez och Mesut Özil, säger han.

– Min framtid är där och jag är lycklig där jag är. Mycket saker kan hända i fotboll, men jag är i Arsenal, ger mitt allt för klubben. Jag tänker inte på att gå någon annanstans, fortsätter Bellerin.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply