Juventus siktar på Matuidi i januari – som vill lämna PSG

Juventus siktar på Matuidi i januari - som vill lämna PSG

Blaise Matuidi kan lämna PSG för Juventus i vinter

Trots att Juventus inte lyckades köpa loss mittfältaren Blaise Matuidi i sommar är man övertygade om att få till en affär i januari månad, detta enligt italiensk media.

Blaise Matuidi vara eller icke vara på Parc des Princes har det varit oklart om under en längre tid. En flytt till Serie A och Juventus har varit på tapeten under det senaste åren och efter att det inte blivit någon flytt under sommarens transferfönster ser det nu istället ut att bli en affär i januari månad.

Det är italienska Tuttosport som rapporterar att Juventus vill köpa Matuidi i januari månad där även Zenits Axel Witsel ska finnas på önskelistan. 29-åringen sägs inte ha någon startplats under den nye tränaren Unai Emery och ska därför vilja lämna sydvästra Paris för spel i Italien.

Huvudpersonen själv har tidigare sagt till franska Telefoot att han hade fått ett erbjudande från de regerande Serie A-mästarna redan i somras men att det inte blev av då PSG tackade nej.

– Det fanns ett konkret bud samtidigt som jag ville lämna, sa 29-åringen som tidigare även representerat klubbar som Troyes och Saint-Étienne innan han flyttade till PSG sommaren 2011.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply