Mino Raiola: ”Zlatan ville återvända till Milan”

Mino Raiola: "Zlatan ville återvända till Milan"

Zlatan Ibrahimovic ville tillbaka till AC Milan

Mino Raiola som är svenskens agent avslöjar för italiensk media att Zlatan ville återvända till AC Milan där han tidigare spenderat två säsonger.

I somras när kontraktet med Paris Saint-Germain gick ut var det stora spekulationer kring av Zlatan Ibrahimovic skulle komma att spela säsongen 2016/2017. Det pratades om allt från spel i MLS till AC Milan och Premier League där det tillslut blev det sistnämnda. Svensken skrev på för Manchester United och kommer spela på Old Trafford under den pågående säsongen.

En klubb som var extra intresserad av svenskens tjänster förutom Manchester United var anfallarens gamla klubb AC Milan, vilket agenten Mino Raiola bekräftar för italiensk media.

– Det var ingen klubb i Italien som hade råd med honom, därför fick vi lösa en flytt på något annat sätt, säger Raiola och fortsätter.

– Milan finns i hans hjärta och det är hans favoritklubb i Italien och troligtvis i världen. Denna sommaren blev det dock en flytt till United, det var det vi jobbade för hela tiden, avslutade 48-åringen.

”Klopp är en riktig skithög”

Raiola höll inte inne med orden när han blev frågad om Mario Balotelli och anfallarens flytt till Ligue 1 och OGC Nice, agenten riktade skarp kritik mot Liverpools tränare Jürgen Klopp.

– Jag behöver inte säga att Klopp inte behandlade Mario bra, det hade varit orättvist, han var en riktig skithög mot Balotelli, sa agenten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply