Juventus närmar sig Axel Witsel

Juventus närmar sig Axel Witsel

Ska ha möte med Zenit

Juventus är nära att värva Axel Witsel från Zenit St. Petersburg. Italienarna ska ha ett möte med den ryska klubben om spelaren, uppger Transfermarketweb.

Juventus fortsätter att jaga Axel Witsel. Spelaren har vid flera tillfällen kopplats ihop med den italienska mästarklubben. Nu verkar det som att en övergång närmar sig. Serie A-mästarens klubbledning ska ha ett möte tillsammans med representanter för Witsels nuvarande klubb Zenit St. Petersburg för att diskutera en potentiell transfer, uppger TransfermarketwebWitsel har under den senaste tiden valt att inte förlänga sitt kontrakt med den ryska föreningen. Detta sägs ha gjort så att Juventus har utökat sitt intresse för spelaren och tagit kontakt med Zenit.

Turinklubben är dock inte ensam om att vilja locka till sig den belgiska mittfältaren. Vid tidigare tillfällen har spelaren bland annat kopplats ihop med klubbar som LiverpoolChelsea och Napoli.

Anlände 2012

Witsel har spelat för Zenit sedan september 2012. Då lämnade han Benfica för att flytta till Ryssland. Under sin tid i landet har 27-åringen varit med om att vinna både den ryska ligan och den ryska cupen. Efter fyra år i Zenit ser det nu ut som att belgaren är på väg mot ett nytt äventyr.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply