Uppgifter: Edinson Cavani förlänger med PSG

Uppgifter: Edinson Cavani förlänger med PSG

Skriver på ett nytt kontrakt

Paris Saint-Germains vasse anfallare Edinson Cavani kan vara redo att skriva på ett nytt kontrakt med den franska klubben, även om rykten tidigare har föreslagit att den uruguayanske anfallaren kan komma att lämna.

Paris Saint-Germains anfallare Edinson Cavani har en matchform som går lite upp och ner. Han har gjort 10 mål i 10 Ligue 1 matcher, samt fyra mål i deras fyra Champions Leaguematcher, men det betyder inte att allt är frid och fröjd. Anfallaren missar fortfarande en hel del öppna chanser och har fått mycket kritik på sig. PSG har, sedan Zlatan Ibrahimovic lämnade tidigare i somras, letat efter en ny anfallare som kan komplettera Cavani och med förhoppningen att han är lite mer lik Zlatan och gör mål oavsett om han är under press eller inte.

Det har talats om att Cavani kan komma att återvända tillbaka till Napoli, där han var högt älskad av supportrarna. Även Chelsea har visat sitt intresse, och Atlético Madrid.

Nu kommer dock rapporter in som föreslår att Cavani kan komma att förlänga med sin nuvarande klubb. Enligt TMW så skall Cavani vara beredd att förlänga sin deal med PSG, efter ett möte mellan hans agent och sportdirektören Patrick Kluivert. De sägs ha talat om en förlängning till 2020 med en lönehöjning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply