Manchester United plockar in Diego Godin i januari?

Manchester United plockar in Diego Godin i januari?

Jagar Atletico Madrids försvarare

Manchester United jagar Diego Godin. Klubben vill värva mittbacken i januari, uppger Independent.

Diego Godin är en eftertraktad spelare bland de flesta av Europas storklubbar.  Mittbacken har vid tidigare tillfällen kopplats ihop med klubbar som Chelsea och Manchester City. Nu ger sig en till Premier League-klubb in i jakten på spelaren. Manchester United vill plocka in Godin i januari, enligt Independent.

Jose Mourinho sägs vilja förstärka försvaret under det kommande transferfönstret. Där ska han se Godin som ett perfekt alternativ för att göra Uniteds försvarsspel stabilare. Ed WoodwardUniteds VD, påstås hålla med om att man behöver förstärka klubbens försvar och att Godin vore en perfekt värvning. Klubbledningen på Old Trafford uppges förbereda ett bud på 30 miljoner pund för att få Atletico Madrid att släppa sin försvarare.

En av världens bästa

Under de senaste säsongerna har mittbacken från Uruguay växt fram som en av världens bästa försvarare. Nyligen blev han en av 30 spelare som är nominerade till Ballon d’Or.

Godin kom till Atletico Madrid i augusti 2010. Då lämnade han La Liga-rivalen Villareal för att flytta till den spanska huvudstaden. Under sin tid i föreningen har han varit med om att vinna bland annat den spanska cupen, den spanska ligan och Europa League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply