Inter vill hämta hem anfallare till Italien

bet365

Immobile kan återvända till Serie A

Efter en inte så lyckad säsong kan Ciro Immobile komma att ätervända till hemlandet för spel i Roberto Mancinis Inter.

Ciro Immobile kan komma att spela i Inter nästa säsong, detta enligt Sport Mediaset. Anfallaren har inte nått upp till förväntningarna denna säsong och har endast gjort tre mål i Bundesliga vilket har varit en av anledningarna till att laget gått extremt dåligt denna säsong. 25-åringen som kom från Torino inför säsongen har inte alls kunnat anpassa sig till den tyska ligan och mycket talar för att anfallaren inte kommer att spela i Borussia Dortmund nästa säsong. Det lag som enligt uppgifter ska vara närmast att ta del av spelarens tjänster är Inter. Det är fortfarande oklart om man ska vara beredda att köpa spelaren eller skriva ett lånekontrakt men Milano-klubben kommer enligt rykten att ta kontakt med det tyska laget för att se över vilja möjligheter man har.

Fler klubbar intresserade

Även om Inter sägs vara det lag som är närmast att knyta till sig spelaren finns det flertalet andra klubbar som står på kö. Topplag från både Italien, England och Spanien ska vara beredda att lägga ett bud för att värva spelaren som tidigare även spelat i bland annat Juventus och GenoaAC Milan, Fiorentina, Lazio, AS Roma, Liverpool, Tottenham och Valencia ska alla ha följt spelarens situation de senaste månaderna.

Fyra år kvar på kontraktet

Kontraktet om Immobile skrev på förra sommaren sträcker sig till juni 2019 och det kommer inte att bli billigt för det lag som vill köpa loss spelaren från Dortmund. Den tyska ligasjuan betalade närmare 19,4 miljoner euro för spelaren när han kom i somras och Dortmund-ledningen kommer troligen att begära minst samma summa för att sälja forwarden.

SE ÄVEN: United in i jakten på Real Madrids ytterback

SE ÄVEN: Kovacic kan ersätta Xavi i Barcelona

SE ÄVEN: Van Gaal utesluter inte De Gea-flytt

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365