United in i jakten på Real Madrids ytterback

Manchester United jagar Daniel Carvajal

Enligt brittisk media ska Manchester United utmana Bayern München om Real Madrids ytterback Daniel Carvajal.

Daniel Carvajal kommer att närmare en flytt. Den spanske försvararen som växt ut till en av den spanska högstaligans bästa högerbackar ska enligt Daily Express jagas av Bayern München men nu har även Manchester United lagt sig in i kampen om försvararen. Trots att Carvajal gjort en fin säsong för marängerna kan han komma att lämna då den spanska huvudstadsklubben sägs vilja få in pengar för att värva andra spelare till den kommande säsongen.

Kontrakt till 2019

Carvajals har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2019 och har en klausul som ligger på 17 miljoner euro, en summa som även Paris Saint-Germain ska vara intresserade av att betala. Carvajal kom till Real Madrid 2010 och tillbringade två år i reservlaget innan han köptes av Bayer Leverkusen. Efter en säsong i Bundesliga där han imponerade flyttade 23-åringen tillbaka till Spanien för spel i Real Madrids A-lag. Sen återkomster till Madrid har högerbacken vunnit bland annat Champions League och Copa del Rey.

Danilo klar för Real Madrid

Det är ingen hemlighet att Dani Carvajal sägs vara på väg bort från klubben. Den första april offentliggjorde Real Madrid nämnligen att man värvat Portos ytterback Danilo inför nästa säsong för en summa upp emot 31,5 miljoner euro. Summan kan stiga till 35 miljoner euro om Madrid skulle vinna titlar nästkommande säsong.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply