Inter tvingas böta

Inter tvingas böta

För rasistiska och nedsättande ramsor

Inter kommer att behöva betala böter för att fansen sjungit rasistiska och nedsättande ramsor i matchen mot Napoli, uppger Football Italia

Inter besegrade Napoli med 2-0 under lördagen och tog viktiga poäng i jakten på tredjeplatsen i Serie A, som ger en kvalplats till nästa säsongs Champions League. Segern till trots så är inte allt frid och fröjd i den italienska storklubben.

På grund av att klubbens supportrar sjöng rasistiska ramsor riktade mot NapoliKalidou Koulibaly och nedsättande ramsor mot folk från Neapel och södra delen av Italien tvingas klubben att betala böter, uppger Football Italia. Enligt uppgifter kommer att böterna ligga på 15 000 euro.

Även Napoli kommer att få betala böter på grund av vad deras supportrar sjöng under samma match. Deras böter kommer att ligga på 3000 euro då fansen sjöng nedsättande saker om domaren.

Efter lördagens match ligger Inter på plats fyra i den italienska ligan. Man står på 61 poäng i tabellen och är fyra poäng bakom tredjeplacerade Roma. Samtidigt ligger Napoli tvåa i Serie A och har 70 poäng. Man ligger nio poäng bakom ligaledande Juventus, som är på väg mot sin femte raka ligatitel. Fem omgångar återstår av Serie A.

Fler nyheter om Inter

Yaya Touré i tankarna hos Inter 

Inter vill värva Emanuele Giaccherini och Francesco Acerbi

Officiellt: Nagatomo förlänger med Inter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365