Yaya Touré i tankarna hos Inter

Yaya Touré i tankarna hos Inter

Dejan Stankovic öppnar för Yaya Touré

Säger i en intervju med Mediaset Premium att man gillar många spelare samtidigt som han kommenterar Mancinis framtid.

Yaya Touré kommer att lämna Manchester City i sommar, det bekräftade spelarens agent för drygt en vecka sen. Ivorianens relation med Pep Guardiola är allt annat än bra och nu kan spelaren komma att flytta till Serie A där Inter har öppnat dörren för spelaren.

Under fredagen intervjuades Dejan Stankovic och serben sa att han ser fram emot sommarens transferfönster.

– Vi väntar till transferfönstret öppnar. Det kommer bli roligt då jag ser att många spelare ryktas till oss och många andra klubbar. Det finns många spelare vi gillar men det är en lång väg att gå tills en övergång bli officiell, vi får se vad som händer. Yaya Touré?, han ryktades till oss förra året men vi såg vad som hände då, sa 37-åringen.

Den före detta storspelaren fick även kommentera Roberto Mancinis framtid.

– Han är en del av vårt projekt och jobbar med en fantastisk grupp, vi ser gärna att han stannar i Inter även nästa säsong.

Yaya Touré kan köpa ut sig från kontraktet

Var Yaya Touré spelar sin fotboll nästa gång är fortfarande oklart. Det mesta tyder dock på att ivorianen kommer att lämna Etihad Stadium. Det hela började då det stod klart att Pep Guardiola tar över Manchester City nästa säsong, mittfältaren var då inte nöjd med ledningens tränarval och Tourés representant Dimitri Seluk gick då ut och avslöjade tankar om en flytt. För drygt en vecka sen bekräftade han även att spelaren kommer att lämna City i sommar och i en intervju med Daily Mirror säger agenten att hans klient är redo att köpa ut sig från kontraktet som han har med sin nuvarande klubb.

– Jag pratade med City om ett nytt kontrakt inför den här säsongen och de bad mig återkomma i december. I december sade de att jag skulle återkomma i mars och nu ska han tydligen vänta till sommaren, säger agenten Dimitri Seluk och fortsätter:

– Det är orimligt att en spelare som gjort så mycket för klubben behandlas så här. Jag lovar att Touré kommer att lämna City på ett eller annat sätt i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply