Mario Balotelli i möte med AS Monaco

bet365
Mario Balotelli i möte med AS Monaco

Balotelli lämnar Liverpool för Monaco?

Enligt franska Canal Plus ska AS Monacos ägare Dmitry Rybolovlev ha varit i möte med den italienska landslagsspelaren.

AC Milan vill inte längre ha Mario Balotelli i truppen, spelaren är utlånad från Liverpool denna säsong och till en början sa klubben att man var nöjda med inlåningen och att spelaren förbättrats utanför planen. På planen har det dock inte heller gått om man förväntat sig. Efter en totalt misslyckad säsong i Liverpool lånades spelaren ut till AC Milan där det endast blivit ett mål på 17 matcher.

Nu kommer franska Canal Plus med uppgifter om att spelaren ska ha varit imöte med AS Monacos ägare Dmitry Rybolovlev om en eventuell övergång till klubben i furstendömet. Laget ligger två i den franska ligan med 58 poäng, detta hela 18 poäng bakom Paris Saint-Germain och till nästa säsong sägs man vilja utmana den franska huvudstadsklubben på riktigt.

Kan även sälja Christian Benteke

Varken Mario Balotelli eller Christian Benteke sägs ingå i Jürgen Klopps planer til nästa säsong. Därför kan de båda nu vara på väg bort, sen tidigare ska Juventus ha visat intresse för Benteke och nu tyder mycket på att Balotelli lämnar för Ligue 1.

Tidigare har det ryktats om att Liverpool vill värva Alexandre Lacazette samtidigt som Anfield-klubben utmanar Manchester United om Robert Lewandowski.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply