Ayman Abdennour jagas av Juventus och Chelsea

Ayman Abdennour jagas av Juventus och Chelsea

Valencia kan tvingas släppa Aymen Abdennour

Spelaren som anslöt från AS Monaco förra sommaren kan nu komma att lämna Valencia för spel i Serie A eller Premier League.

Valencia står inte för någon av sina bättre säsonger i klubbens historia, totalt har man använt sig av tre olika tränare sen augusti och ett tag låg man endast tre poäng från nedflyttning. Trots vinsten mot FC Barcelona i helgen kommer med största sannolikhet många spelare att lämna Los Che, en av de är Aymen Abdennour. Tunisiern kom till Mestalla-klubben sommaren 2015 och har tillsammans med Shkodran Mustafi varit lagets mittbackspar men nu kan 26-åringen vara på väg att lämna.

Tidningen Plaza Deportiva skriver på måndagen att spelaren kan komma att lämna klubben, om än på lån, då Valencia inte kommer spela i varken Champions League eller Europa League. Den före detta Toulouse och Werder Bremen-spelaren jagas av flertalet klubbar, bland annat JuventusAC MilanChelsea och Atlético Madrid.

 

Abdennours kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020 och har inte något EU-pass, något som kan försvara en övergång till flertalet klubbar.

Även André Gomes kan lämna Valencia

Det är inte bara Aymen Abdennour som ryktas vara på väg bort från La Liga-klubben. Även André Gomes kan lämna Valencia efter två säsonger i klubben vara en av de på lån.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply