Atlético Madrid vill värva André Gomes från Valencia

Atlético Madrid vill värva André Gómes från Valencia

André Gomes kan lämna Valencia för spel i huvudstadsklubben

Enligt den italienska transferexperten Gianluca Di Marzio kan Valencias mittfältare André Gomes vara på väg att skriva på för Atlético Madrid.

1 juli 2014 lånade Valencia in mittfältaren André Gomes från Benfica. Lånet sträckte sig över en säsong och därefter valde La Liga-klubben att förlänga kontraktet med spelaren som skrev på ett femårskontrakt. Efter att Mestalla-klubben sålde Nicolas Otamendi till Manchester City i somras har det gått uselt för fladdermössklubben som för tillfället ligger på 12:e plats i tabellen och endast har nio poäng ner till nedflyttningsplatserna. Under säsongen har man sparkat både Nuno Espirito Santo och engelsmannen Gary Neville men trots det ser man nu ut att klara sig från nedflyttning.

En av få ljusklimpar i laget har varit André Gomes som varit bland lagets bästa spelare denna säsong och jagas av flera storklubbar runt om i Europa. Tidigare har det pratats om att bland annat Manchester United ska vara intresserade samtidigt som flertalet andra storklubbar även ska ha visat intresse. Nu rapporterar den spanska tidningen El Desmarque som hänvisar till Gianluca Di Marzio att titelaspiranterna Atlético Madrid ska ha riktat ögonen mot spelaren och att man kommer försöka värva 22-åringen i sommar.

Ikväll spelar Atlético Madrid returen mot FC Barcelona i Champions League-kvartfinal.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply