Juventus vill att Patrice Evra stannar

Juventus vill att Patrice Evra stannar

Erbjuder backen att förlänga sitt kontrakt

Juventus är villiga att ge Patrice Evra ett nytt kontrakt på ett år, uppger Football Italia.

Juventus jobbar för tillfället hårt för att säkra att ett antal personer stannar i klubben. Det har tidigare sagts att tränaren Massimiliano Allegri är överens med Juventus om en förlängning av sitt kontrakt, och samtidigt hävdas det även att Andrea Barzagli stannar i Juventus. Nu ser det ut som att de italienska ligaledarna är på väg att förlänga med ännu en person.

Den här gången handlar det om försvararen Patrice Evra. Enligt Football Italia har Juventus erbjudit fransmannen att förlänga sitt kontrakt med klubben. För några dagar sedan berättade Evra att Juventus erbjudit en kontraktsförlängning och hävdade att avtalet sträcker sig över två år. Nu verkar det dock som att avtalet är lite mer komplicerat. Det sägs att avtalet sträcker sig över ett år, men att finns det en option som gör det möjligt att kontraktet kan förlängas i ytterligare ett år.

Det här kommer lägligt för Juventus då fransmannen nuvarande kontrakt med den italienska storklubben går ut till sommaren. Vänsterbacken har varit en viktig del av laget under de två senaste säsongerna och därför anser klubbens ledning att det är viktigt att man får spelaren att stanna kvar i Turin.

Evra är 34 år gammal, men har sagt att hans intention är att fortsätta spela i några år till. Han kom till Juventus sommaren 2014, då han lämnade Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply