bet365

Bayern München kan släppa Mario Götze efter säsongen – Liverpool står redo

Bayern München kan släppa Mario Götze efter säsongen - Liverpool står redo

Mario Götze allt närmare Liverpool?

Enligt Bayern Münchens Karl-Heinz Rummenigge kommer man ha ett möte med Mario Götze efter säsongen för att diskutera spelarens framtid.

Mario Götze ser ut att komma allt längre ifrån Bayern München. Spelaren som anslöt från Borussia Dortmund sommaren 2013 har inte alls fått den speltid som han hoppades på och redan efter en säsong på Allianz Arena pratades det om att VM-finalhjälten skulle vara på väg att flytta.

Nu har flyttryktena dragit igång igen och den klubb som sägs vara närmast att knyta åt sig spelaren är Liverpool med Jürgen Klopp i spetsen. De båda har ryktats vara på väg att jobba tillsammans igen efter tiden i Borussia Dortmund och nu kan det hela bli sanning då Liverpool behöver en spelare som Götze till nästa säsong, detta samtidigt som mittfältaren vill ha speltid.

Bayern München-lägret har man inte vait speciellt sugna på att släppa spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med juni 2017, men nu låter det annorlunda.

– Jag vet inte längre, varken Götze eller hans representant har uttalat sig offentligt. Allting som skrivs är spekulationer. Jag ville bara gå ut och säga att vi befinner oss i slutet av säsongen, vi får se vad som händer när allt är färdigspelat, säger Karl-Heinz Rummenigge enligt Daily Mirror.

Ikväll spelar Bayern München retur mot Benfica i kvartsfinal i Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply