Franck Kessie drömmer om spel i Manchester United

Franck Kessie drömmer om spel i Manchester United

Den eftertraktade mittfältaren vet vart han vill

Atalantas Franck Kessie har jagats av diverse stora europeiska klubbar under hela hösten och vintern, och många är de som vill åt den blott 20-årige mittfältarens signatur, men enligt honom själv är det Manchester United som gäller.

Atalanta sitter inne på en riktig juvel i den blott 20-årige defensive mittfältaren Franck Kessie. Den ivorianske mittfältaren har gjort sex mål på 20 matcher i Serie A under säsongen och bidragit med två assist, och hela Europa är helt galna efter Kessie. Mittfältaren representerade även sitt Elfenbenskusten under Afrikanska Mästerskapen tidigare i vinter. Bland annat så har Manchester United, Arsenal, Chelsea, Juventus och Roma alla visat starkt intresse för att värva mittfältaren, som har erkänt att det är mycket smickrande med de stora klubbarnas intresse.

Men för mittfältaren själv verkar det enbart finnas ett enda val – Manchester United, om han själv får drömma. Mediet Goal återger en intervju med mittfältaren, som erkänner att United är en dröm att få spela för.

– Jag gillar Premier League och speciellt Manchester United, klubben jag drömmer om att spela för. Chelsea är också en stor klubb – ingen skulle tacka nej till dem – men jag drömmer om United, sade mittfältaren.

 

Serie A-rivalerna Juventus har ett gott samarbete med Atalanta och är också mycket sugna på att värva mittfältaren, men det ser ut som att det redan kan vara försent att övertyga honom om att hamna på Juves lönelista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply