Chelsea riktar in sig på Jan Oblak när Courtois lämnar

Chelsea riktar in sig på Jan Oblak när Courtois lämnar

Är redan beredda med en ersättare

Chelseas Thibaut Courtois ryktas kunna lämna Londonklubben till sommaren och Chelsea är på jakt efter en eventuell ersättare för den belgiske stjärnmålvakten, med Atlético Madrids unge stjärna Jan Oblak i siktet.

Chelsea har hållit hårt i sin belgiske stjärna Thibaut Courtois och målvakten har utvecklats till en av världens bästa burväktare. Courtois höll tidigare till i Atlético Madrid under tre års tid, där han fick speltid och kunde utvecklas, innan han återvände till London. Det har under en längre tid rapporterats om att Real Madrid har ögonen på den talangfulle målvakten, som oundvikligen drog blickarna till sig med sina insatser, och Madrid-klubben sägs prioritera en värvning av stjärnan. I Madrid har Courtois sin fru och sin dotter, en stark anledning för belgaren att återvända till staden, och han uppges vilja lämna Chelsea till sommaren.

Detta innebär att Chelsea måste hitta en ersättare till stjärnan och Goal rapporterar om att Londonklubben i sin tur vill gå till Atlético Madrid och värva in deras målvaktstalang Jan Oblak, som även han uppskattas vara en av de bästa målvakterna just nu. Den slovenske målvakten kommer dock att bli en kostsam affär, då han förlängde sitt kontrakt med Madrid nyligen och har en utköpsklausul på 100 miljoner euro, men Chelsea skulle kunna ha kapitalet för att skriva upp Oblak på deras lönelista.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply