bet365
bet365

Uppgifter: Arsenals öppning för Lacazette-värvning

Uppgifter: Arsenals öppning för Lacazette-värvning

Kan äntligen säkra stjärnans signatur?

Arsenal har länge varit på jakt efter en anfallare och har haft ögonen på Lyons Alexandre Lacazette under en längre tid, och nu uppger klubbens president att viktiga försäljningar kommer att ske till sommaren, vilket ger Arsenal hopp.

Det var under förra sommarens transferfönster som Arsenal valde att lägga ett bud på Lyons Alexandre Lacazette, ett bud som dessvärre blev avslaget och Londonklubben stod i slutet av transferfönstret ännu en gång utan en definierad striker. De har under en lång tid försökt att värva in en striker, och framförallt Lacazette som har levererat i Ligue 1 under flera säsonger, men klubben har lyckats behålla stjärnan och Arsenal har inte lyckats sätta honom på sin lönelista. Det ser ut som att Marseille kan komma att värva Arsenal-anfallaren Olivier Giroud och Alexis Sanchez framtid ser fortfarande osäker ut.

Nu skriver det engelska mediet Metro att Lyons president Jean-Michel Aulas har gått ut och starkt hintat om att stjärnan kan säljas till sommaren, då han citerades i fransk press när han sade att han förväntade sig ’väldigt signifikanta försäljningar innan den 30 juni’. Klubben har en vana att sälja av sina stora stjärnor efter ett tag.

– Vi behöver inte göra någonting, men då vi har en trupp som är värderad till mer än 170 miljoner euro, kommer det att komma en tid då vi måste casha in på det kapitalet, sade Aules via Metro.

– Så, som jag gjorde med Karim Benzema och Samuel Umtiti, om en spelare vill lämna och erbjudandet är acceptabelt, så kommer vi inte att stå i vägen, avslutade Aules.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply