Efter Kondogbia-fiaskot – Milan vänder sig till Witsel

Zenit-stjärnan uppges vara Rossoneris plan-B

Geoffrey Kondogbia valde i slutändan att skriva på för Inter, mitt framför näsan på Milano-rivalen Milan. Nu kommer uppgifter om att klubbens reservplan är Axel Witsel i ryska Zenit.

Den här veckan har egentligen handlat om en sak för den italienska storklubben Milan, Geoffrey Kondogbia. Allt såg ut att vara på plats för den rödsvartrandiga klubben från Milano, men under de senaste dagarna har himmel blivit helvete och i slutändan stod det klart att den blåsvartrandiga grannen Inter klivit in och snott Monaco-stjärnan framför näsan på Rossoneri.

Nu har istället Serie A-tian tvingats ut på jakt efter andra potentiella värvningar i fotbolls-Europa. Ett alternativ kan idag enligt Gazzetta dello Sport, finnas i Ryssland. Enligt den italienska tabloidens uppgifter ska nämligen Zenits belgiske landslagsman och mittfältare Axel Witsel.

Även Juventus är intresserade

Den värvningen skulle dessvärre inte bli något vidare billig heller för den italienska klubben, med uppgifter från tabloiden som säger att prislappen beräknas ligga på 30 miljoner euro. Därtill ska även bland annat Serie A-mästarna Juventus vara intresserade av den tidigare Benfica-spelaren.

Andra alternativ ska också finnas för Milans vd Adriano Galliani. Enligt uppgifter ska han bland annat hålla ett öga på Atalantas Daniele Baselli och RomaAndrea Bertolacci.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply