Uppgifter: Manchester Citys nya bud på Paul Pogba

Erbjöd 57 miljoner pund för fransmannen

Den franske landslagsstjärnan Paul Pogba fortsätter länkas bort från Juventus. Nu ska en av de hetaste kandidaterna, Manchester City, lagt ett bud på den eftertraktade mittfältaren värt 57 miljoner pund.

Juventus har släppt på handbromsen och inlett transferfönstret som kanske den mest aktiva klubben i de fem största ligorna i Europa. Redan nu är det klart med värvningar av Palermos anfallare Paulo Dybala, Atlético Madrids anfallare Mario Mandzukic och mittfältaren Sami Khedira från Real Madrid, mens samtidigt går spekulationer om spelare i motsatt riktning lös.

En av dessa är givetvis Juventus-anfallaren Carlos Tevez som efter en lång karriär med spel i såväl Manchester United som Manchester City, nu ser ut att återvända till Argentina för spel med Boca Juniors. Och en annan det givetvis också pratas om är Paul Pogba. Den ack så eftertraktade fransmannen som den gångna säsongen tagit ytterligare med steg i utvecklingen.

Kräver 71,5 miljoner pund för stjärnan

Nu rapporterar nämligen den italienska tabloiden Gazzetta dello Sport att ett bud ska ha lagts från Premier League-tvåan Manchester City på landslagsstjärnan. Budet beräknas ha varit värt 57 miljoner pund och enligt samma uppgifter ska agenten Mino Raiola träffat Bianconeri. Men detta bud ska ha klassificerats som alldeles för lågt av den italienska giganten, som efterfrågar 71,5 miljoner pund för att göra försäljningen.

Paul Pogba har sedan tidigare länkats ihop med bland annat de spanska storklubbarna Barcelona och Real Madrid samt de regerande mästarna i Frankrike, Paris Saint-Germain.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365