bet365

Ashley Cole återvänder till Premier League?

Tiden i Roma kan snart vara över för engelsmannen

Den engelske veteranen, vänsterbacken Ashley Cole har inte blomstrat i Serie A hos Roma. Nu kommer uppgifter om att Newcastle kan hämta hem den rutinerade herren till Premier League igen.

Ashley Cole, numera 34 år fyllda, lämnade förra sommaren Chelsea och Premier League för att testa vingarna i den italienska ligan Serie A med ligatvåan Roma. Men tiden i huvudstadsklubben har inte gått som stjärnan hoppats på och stora delar av säsongen har han fått se sig petad av klubbens manager Rudi Garcia.

Och den rutinerade herren med 107 landskamper på meritlistan för England, kommer förmodligen hamna efter i valordningen nästa säsong, med både Vasilis Torøosidis, 29, och Jose Holebas, 30, före sig i ledet. Med ett år kvar på sitt kontrakt med den italienska huvudstadsklubben kan därför 34-åringen nu försöka fly situationen.

Steve McClaren kan rädda Ashley Cole

Och enligt dagens uppgifter från Daily Star kan lösningen finnas i Premier League hos Newcastle. Klubbens nye managern Steve McClaren ska nämligen vara villig att plocka in den rutinerade försvararen till nästa säsong, möjligtvis på ett säsongslångt låneavtal. en övergång som får ses som något överraskande om det slutar med att Ashley Cole drar på sig den svartvitrandiga matchtröjan på St James’ Park.

En defensiv revolution är, oavsett Ashley Coles framtid, på väg att inträffa i den brittiska klubben. Enligt Daily Star ska både Monacos spelare Aymen Abdennour och Schalke 04-stjärnan Joel Matip vara av intresse för the Magpies.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365