Lämnade Udinese – nu vill Olympiakos ha Stramaccioni

Den forne Inter-managern letar ny arbetsgivare

Taktikern Andrea Stramaccioni bröt avtalet med Udinese muntligt efter att parterna inte delat vision över den kommande säsongen. Nu kan nästa klubbadress bli den grekiska storklubben Olympiakos.

Andrea Stramaccioni är på jakt efter en ny arbetsgivare. den tidigare managern för storklubben Inter, bröt med sin senaste klubb Udinese tidigare i sommar, efter blott ett år som klubbens taktiker. Anledningen till detta var att parterna inte delade tankar gällande nästa säsongs arbete för klubben.

Lockad av den grekiska utmaningen

Det betyder att tränaren Andrea Stramaccioni numera är klubblös. Det behöver han däremot inte vara så länge till, om vi ska tro på uppgifterna från Italien idag. Enligt Gazzetta dello Sport ska nämligen den grekiska storklubben Olympiakos vara intresserade av att eventuellt plocka in taktikern till laget.

Olympiakos som vann sin femte raka ligatitel hemma i Grekland den gångna säsongen, och som därmed kvalificerat sig för Champions League, letar nu efter en ny manager efter att Vitor Pereira lämnat för den turkiska storklubben Fenerbahce. Det sägs att Andrea Stramaccioni lockas av utmaningen men att han först behöver hitta en tränarstab att ta med sig till klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply