bet365

Berlusconi: ”Vi har hans ord”

Zlatan-karusellen tar ny fart i och med Berlusconis uttalande

En av sommarens stora följetonger har varit Zlatan Ibrahimovic vara eller icke vara i Paris Saint-Germain. Enligt sommarens alla uppgifter ska en flytt tillbaka till Milan vara närmast till hands, men även USA ska finnas på tapeten. Idag skriver brittiska medier att Arsenal och Manchester United kan vara ytterligare två möjliga destinationer. Något som dock dementeras av Milan-presidenten Silvio Berlusconi. 

Zlatan Ibrahimovic kontrakt med Paris Saint-Germain går ut nästa sommar och därför har rykten cirkulerat om att vår svenske superstjärna skulle vara på väg bort från Paris-klubben redan i sommar, ett år innan kontraktet går ut. Hetast har ryktena om en Milan-återkomst varit. Nu kommer uppgifter från England och Daily Mail som skriver att både Arsenal samt Manchester United gett sig in i kampen på Zlatan eftersom de båda letar anfallsalternativ.

”Vi har hans ord”

 

Ryktet dementerades dock snabbt av Milan-presidenten Silvio Berlusconi. I en intervju med SportMediaset avslöjar Berlusconi att Zlatan redan gjort sitt val av ny klubb om han skulle komma att lämna Paris Saint-Germain.

– Ibrahimovic? Vi har hans ord på att, om han lämnar PSG, så kommer han att flytta hit, säger Berlusconi.

Vill tillbaka till fotbollens finrum

Vidare i intervjun pratar Milan-bossen om målet att återvända till den europeiska fotbollens finrum, nämligen Champions League. Klubben som befinner sig mitt under en ombyggnad med ny finansiär, ny tränare och ett antal nya namn i truppen hoppas kunna utmana Juventus och de andra lagen i Serie A om en plats i världens finaste klubbturnering.

– Vi vill föra tillbaka Milan till Champions League, vi vill återvända till det underbara från det förflutna. Vi strävar alltid efter ligatiteln, även om Juventus köpt bra spelare. Särskilt Dybala som även vi var intresserade av, säger Berlusconi.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply