Napoli ökar budet på serbiska försvararen

bet365

Nikola Maksimovic kan byta klubb i Serie A till Napoli

I Torino har Nikola Maksimovic utvecklats till en av Serie As främsta försvarare. Napoli har uppmärksammat serbens utveckling och man förbereder nu ett bud på över 140 miljoner kronor.

Nikola Maksimovic har varit en av Torinos tre mittbackar som har imponerat stort de senaste två säsongerna i Serie A. Tillsammans med Kamil Glik har han gett Torino en ny dimension i försvarsspelet, men även i offensiven, med sin oerhört fysiska och kraftfulla spelstil. Frågan var bara hur länge Torino skulle lyckas behålla det 23-åriga råämnet.

Napoli har förhandlat med Torino om Maksimovic i ett par veckor nu, det menar Gazzetta dello Sport. Det ska ha förekommit tre bud, alla mellan 100-120 miljoner kronor och alla ska ha förkastats av Torino. Men en affär verkar fortfarande bli av då flera italienska medier menar att ett nytt bud är på väg att erbjudas.

Har redan förhandlat fram ett kontrakt

Det nya budet ska ligga på drygt 140 miljoner kronor och det ska Torino vara nöjda med menar Football Italia. De personliga detaljerna uppges redan vara förhandlade vilket betyder att allt som återstår är läkarundersökningen och den slutgiltiga övergångssumman.

Maksimovic nya kontrakt ska ge honom 15 miljoner kronor per säsong de kommande fyra säsongerna om affären går igenom.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply