Agenten: ”Witsel har sagt ja till Milan”

Zenit kräver 30-35 miljoner euro för 26-åringen

Belgiske landslagsmannen Axel Witsel fortsätter länkas till Milan. Nu avslöjar spelarens agent att stjärnan har tackat ja till ett erbjudande från italienska storklubben. Däremot kvarstår fortfarande att förhandla fram en affär med ryska klubben Zenit.

Den belgiske landslagsmannen Axel Witsel har tidigare uttryckt sin önskan att lämna ryska storklubben Zenit för spel utanför Rysslands gränser. En av många intressenter under detta transferfönster har Milan varit, och nu ser storklubben ut att vara på tapeten igen.

Mittfältarens agent har nämligen nu bekräftat för tv-kanalen Antenna 3 att hans klient numera ska vara öppen för idén att spela för Milan nästa säsong, detta trots att laget inte spelar i Champions League eller Europa League nästa säsong.
– Från början var inte Axel övertygad av Milans förslag, för han var ute efter en klubb som spelar i Champions League. Men Rossoneri väldigt envisa och i slutändan sa spelaren ja till deras erbjudande. Det första hindret har därmed undanröjts, säger agenten Riccardo Napolitano.
– Nu måste de uppfylla Zenits krav. Milan är beredda att betala 20 miljoner euro, men ryssarna efterfrågar 30-35 miljoner euro.

Kontrakt till sommaren 2017

Den 26-årige stjärnan står i dagsläget under kontrakt med den ryska storklubben till sommaren 2017 och värderas enligt Transfermarkt.de till 28 miljoner euro. Han har tidigare spelat för portugisiska Benfica samt för Standard Liege i sitt hemland, Belgien. Han har tidigare länkats ihop med italienska mästarna Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply