Officiellt: Lautaro Martinez skriver på för Inter

Officiellt Lautaro Martinez skriver på för Inter

Inter värva Lautaro Martinez

Anfallaren som jagats av flera av Europas största klubbar har tillslut skrivit på för Inter. Det står klart efter en längre tids spekulationer.

Lautaro Martinez är en spelare som kopplats ihop med flera av de största klubbarna i Europa. Till en början var det framför allt Atlético de Madrid som visade stort intresse för spelaren men allt fler lag gav sig in i jakten på spelarens underskrift. Även Real Madrid och Borussia Dortmund har visat intresse för anfallaren men nu står det klart att det blir spel i Serie A. Destinationen blev Inter och den italienska storklubben har bekräftat övergången på sin officiella hemsida.

Lautaro har skrivit på ett kontrakt med sin nya klubb som sträcker sig till och med sommaren 2023. Inter betalar 23 miljoner euro för spelarens tjänster.

Ersättare till Mauro Icardi?

Affären har tillslut blivit av och nu börjar många spekulera kring Mauri Icardis vara eller inte vara på Giuseppe Meazza. Den argentinske anfallaren har kopplats ihop med flertalet lag från Premier League och Real Madrid och hans utköpsklausul ligger på 100 miljoner euro. Flertalet tidningar menar att Martinez är ersättare till Icardi som kan ha gjort sin sista match i Inter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365