Uppgifter: Cristiano Ronaldo letar hus i Turin

Uppgifter: Cristiano Ronaldo letar hus i Turin

Cristiano Ronaldo letar hus i Italien

Den portugisiska storstjärnan kommer allt närmre en flytt till Juventus. Nu kommer även uppgifter att spelaren och hans familj ska ha letat hus i Turin under de senaste två veckorna.

Cristiano Ronaldo har för närvarande en och en halv fot utanför Real Madrid. Spelaren kommer inte överens med presidenten om ett nytt kontrakt då klubben inte vill betala vad superstjärnan kräver. Nu ska portugisen istället vara inställd på att lämna för spel på annat håll och det mesta tyder på att det blir Juventus.

Det är spansk press som under onsdagen skriver att Cristiano Ronaldo letar hus i Turin. Superstjärnan ska tillsammans med sin familj ha letat hus i den italienska staden under de två senaste veckorna och tankarna ska vara inriktade på spel i Juventus.

Kontrakt till 2021

I Real Madrid börjar man bli allt mer oroliga över spelarens framtid. Relationen mellan Cristiano Ronaldo och presidenten Florentino Perez ska vara obefintlig då superstjärnan inte fick de kontrakt han blev lovad den gångna sommaren. Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2021 men lönemässigt är ’CR7’ inte någon av de bäst betalda. Spelare som Neymar, Messi och Antoine Griezmann har alla högre löner än Ronaldo och det hela ska nu ha resulterat i ett missnöje hos spelaren.

Det är oklart hur mycket Juventus kommer att betala för att hämta in portugisen. Han sägs dock ha blivit lovad en årslön på 40 miljoner euro netto.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply