Officiellt: AC Milan värvar Alen Halilovic

Officiellt: AC Milan värvar Alen Halilovic

Halilovic skriver på för Milan

Den kroatiske talangen lämnar Hamburg i Tyskland för att skriva på för AC Milan. Något som italiernarna gjorde officiellt under lördagskvällen.

AC Milan har gjort klart med en värvning av Alen Halilovic. Mittfältaren slog igenom i Dinamo Zagreb för några år sedan men efter att ha skrivit på för FC Barcelona har det inte gått lika bra. Under de senaste säsongerna har kroaten spelat i lag som Las Palmas och Hamburger SV men nu blir det en flytt för mittfältaren. Sent på lördagskvällen bekräftar nämligen AC Milan att man gjort klart med en värvning av spelaren som skriver på ett treårskontrakt.

Halilovic är endast en av flertalet spelare som lämnar HSV under sommarens transferfönster. Detta då klubben åkt ur Bundesliga och kommer att spela i andradivisionen den kommande säsongen.

SE ÄVEN: Uppgifter: Conte kan ta över AC Milan

AC Milan kommer göra om en del

Det är inte bara HSV som kommer att förändra en del i sin trupp. Även AC Milan kommer tvingas sälja några av sina största spelare. Detta då man inte lyckades knipa en plats i Champions League och då man inte uppfyller FIFA Financial Fair Play har man blivit avstängda för Europaspel de tre kommande säsongerna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply