Uppgifter: Real Madrid satsar på Icardi till sommaren

Uppgifter: Real Madrid satsar på Icardi till sommaren

Icardi på Madrids önskelista i sommar

Anfallaren som under en längre tid kopplats ihop med Real Madrid kan komma att göra en flytt till sommaren. Real Madrid släpper nämligen inte intresset för argentinaren och vill förstärka anfallslinjen till nästa säsong.

Mauri Icardi är inte nöjd med situationen i Inter. Man har inte vunnit på sina sju senaste matcher och enligt italiensk media ska anfallaren inte heller trivas längre. Corriere della seria skriver nämligen att Icardi varit i bråk med lagkamraten Marcelo Brozovic. Icardi fyller 25 år inom kort och nu kan han vara på väg att flytta till La Liga.

Förutom Corriere della Sera skriver även TMW att Real Madrid är beredda att lägga 85 miljoner euro för spelaren som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021.

Skulle en flytt till Santiago Bernabéu bli av kommer Icardi dubbla sin lön. För närvarande sitter argentinaren på en årslön på 5,5 miljoner euro. Skulle han flytta till den spanska huvudstaden skulle lönen höjas till 10 miljoner euro. I samma veva ska Inter inte ha något emot att sälja anfallaren. Den nuvarande klausulen ligger på 110 miljoner euro och det återstår att se om man kommer överens med Los Blancos om en övergång.

Inters sportchef Piero Ausilio ska inte längre se den tidigare omtalade förlängningen lika självklar som tidigare.

– Förlängningen? När klubben anser att det är rätt läge kommer vi sätta oss ner och förhandla, säger Ausilio.

Mauro Icardi kommer med största sannolikhet bli uttagen till Argentinas trupp till VM 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply