bet365

Uppgifter: Läkarundersökning imorgon för Salah

Egyptiern anländer till Rom idag

Efter ett succéartat halvår i Fiorentina har det blivit en kaosartad sommar i jakten på ny klubbadress. NU talar dock det mesta för att det blir Roma för Mohamed Salah. Han anländer nämligen till Rom idag.

Den tidigare Basel-spelaren Mohamed Salah har efter uppbrottet med Fiorentina, varit på jakt efter en ny klubb till den kommande säsongen. Intresse har funnits från flera utländska klubbar men tidigt stod det klart att han själv var enbart intresserad av vidare spel i Serie A.

Efter att bland annat Inter, Milan och Roma slagits om stjärnans signatur, talar nu det mesta för att Chelseas egyptier har hittat sin nya klubbadress. Rapporter från flera medier, bland annat Daily Star och Football-Italia, säger att yttern kommer att anlända till Roma idag. Detta bekräftades under natten av spelarens representant Ramy Abbas.

Läkarundersökning imorgon för stjärnan

Dessutom har nu Roma Radio bekräftat att spelaren kommer att genomföra sin läkarundersökning i Rom redan imorgon, torsdag. Enligt uppgifter så förväntas Giallorossi plocka in den 23-årige yttern på ett låneavtal med ett obligatoriskt köp nästa sommar för drygt 23,5 miljoner euro. Roma har tidigare den här sommaren värvat Iago Falque.

Mohamed Salah har blott sin låga ålder på 23, redan representerat sitt hemland Egyptern i landslagssammanhang 36 gånger och där gjort 23 mål.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply