Palermo nekade Campbell-lån – men samtalen fortsätter

Arsenals Joel Campbell kan hamna i Serie A

Kan vi vara på väg att få se Arsenals Joel Campbell i samma klubb som Oscar Hiljemark? Ja, enligt uppgifter pågår nämligen förhandlingar mellan Palermo och Arsenal gällande spelaren, även om nu ett första nej sagts till den italienska klubben.

Den italienska klubben Palermo har tidigare denna sommaren värvat bland annat den svenske U21-landslagshjälten Oscar Hiljemark från PSV Eindhoven, men dessvärre också tappat den hyllade anfallstalangen Paulo Dybala till ligamästarna Juventus. Nu kommer uppgifter om att de redan ska vara i full rullning med förhandlingar gällande en annan lovande spelare till offensiven.

Intresserade av costaricansk stjärna

Visserligen har redan den lovande anfallaren född 1996, Matheus Cassini, värvats från Corinthians samt även makedonske Aleksandar Trajkovski värvats från Zulte Waregem. Nu ska dock siktet vara inställt på ett mer känt namn till deras anfall, nämligen den costaricanske anfallaren Joel Campbell i engelska storklubben Arsenal.

Den 23-årige anfallaren sitter i dagsläget på ett kontrakt med The Gunners som löper ut nästa sommar och därmed skulle också en försäljning av spelaren vara optimal för klubben. Förra säsongen spelade han dessutom i spanska Villarreal och på liknande vis har han under säsongerna även lånats ut till såväl Olympiakos som Real Betis och franska Lorient.

Palermo vill låna – men Arsenal vill sälja

Nu kommer uppgifter från mediagol.it gällande förhandlingarna mellan Palermo och Arsenal för spelaren. Enligt dessa ska det dessvärre finnas ett problem i luften, att Arsenal är inställda på en försäljning av 23-åringen samtidigt som Palermo främst vill låna spelaren, men är öppna till en köpoption. Dessa uppgifter, som Solocalcio tagit del av, säger vidare att förhandlingarna kommer fortsätta under veckan mellan parterna.

Palermos sportdirektör Manuel Gerolin har däremot även uttalat sig till den costaricanska tidningen La Nación och säger där enligt Solocalcio, att samtalen kommer att fortsätta.
– Det är bara en förhandling, vi får se sen om spelaren gillar Palermo. Vi vill ta honom på lån med köpoption. Vi förhandlar och vi får se, säger Palermos sportdirektör Manuel Gerolin.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply