bet365

Montella: ”Salah i Fiorentina nästa säsong”

Mohamed Salah, 22, har fullständigt briljerat i den lila-klädda storklubben i vår. Låneavtalet från Chelsea ger möjlighet till lån även nästa säsong och nu bekräftar managern Vincenzo Montella det som alla förmodligen förväntat sig.

I januari genomförde Chelsea och Fiorentina en av de största bytesaffärerna när La Viola sålde stjärnan Juan Cuadrado till Premier League-klubben och fick egyptiern Mohamed Salah på lån över resten av säsongen, med option på ytterligare en säsong.

Och den kvicke spelaren har inte bara infriat förväntningarna, utan även överträffat dessa. Med sin fantastiska form har den egyptiske stjärnan producerat sju mål på tolv Serie A-matcher, ett utmärkt facit för spelaren i Fiorentina.

Nu kommer Sky Italia med en härligt bekräftelse på tisdagen för klubbens anhängare. Det är managern Vincenzo Montella som gått ut och kommenterat situationen gällande yttern. Där bekräftar italienaren att de utnyttjar möjligheten och behåller spelaren även nästa säsong.
— Jag vet inte så mycket om detaljerna gällande utköpsalternativen, men jag vet att det finns ytterligare ett år på hans lån och sedan får vi se vad som händer, säger taktikern till italiensk media.
— Klubben måste slutligen utvärdera de ekonomiska frågorna, men det viktigaste är att han kommer att vara här med oss även nästa år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply