Cavani: ”Allt kan hända”

bet365

Edinson Cavani har inte fått den utvecklingen många trott att han skulle få när han lämnade Serie A för Paris Saint-Germain och ryktena om en flytt har varit många, nu ger Cavani själv, enligt London Evening Standard, en hint om att en flytt kan vara på gång. 

Sommaren 2013 anslöt Edinson Cavani till franska PSG från Serie A och Palermo för en summa på 64 miljoner euro. Men uruguayaren har inte blommat ut till den världsklass-anfallare som han visade prov på under sin tid i Italien. 28-åringens samarbete med Zlatan har inte visat sig fungera som man trott från PSG-lägret, det har även varit ett hett ämne i fransk media att de båda anfallarna inte klickar med varandra, något som Cavani är oförstående över.

– Jag vet ärligt talat inte vart ryktena kommer ifrån angående en dålig relation med Ibrahimovic, säger Cavani enligt London Evening Standard.

Han fyller på med att säga att de båda två är fotbollsspelare som representerar samma klubb och att de respekterar varandra, men man kan inte vara bästa kompis med alla.

Intresse från flera klubbar.

När Cavani anlände från Italien, skrev han på ett kontrakt till 2018, men flera klubbar har redan visat intresse för den annars så kliniske avslutaren. Bland annat ska Atletico Madrids Diego Simeone, samt Arsenals Arsene Wenger, båda vara stora beundrare av den uruguayske anfallaren. I en intervju med franska Canal Plus ger Cavani själv en liten hint om att en flytt kanske kan vara på gång.

– Just nu tänker jag bara på att avsluta säsongen i Paris, samt att respektera mitt kontrakt. Mina intentioner är att vara fokuserad på träningarna med klubben som betalar mig, men, allt kan hända i fotboll, säger 28-åringen till Canal Plus.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply